-

donderdag 21 maart 2013

In het zonnetje wandelen

Wat word ik blij van de zon. Als is het nog zo koud. De zon maakt alles goed. Het zag er aan het begin van de week nog erg triest uit. Sneeuw, wind en kou. Alle social media liep over, met zeur-tweets en zeik-facebookberichten. Wat kunnen we toch lekker zeuren met z'n alle. Maar als dan de zon schijnt, zie je ineens veel minder berichten. Zou iedereen lekker naar buiten zijn. Met de neus omhoog....richting de zon. Lekker de winterjas aan, maar wel met het zonnetje in het gezicht......

Samen met een collega, heb ik mezelf ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse. Begin April horen we, of we officeel mee mogen doen. Het is van ons alle twee een droom, om mee te doen en deze vierdaagse uit te lopen. We zijn dan ook fanatiek bezig met het warmlopen..

Samen met onze twee honden trekken we er op uit. Soms 10 km, soms 30 km. Net hoe het uit komt. We volgen geen officeel trainingschema, maar lopen gewoon lekker en zorgen dat we tegen de tijd, dat de vierdaagse in het vizier komt...een aantal wandeltochten hebben gelopen. Midden april gaan we de bloesemloop lopen. http://www.rodekruisbloesemtocht.nl/ Het is een goede doelen loop, voor het rode kruis. Onze eerste 40km proef en het goede doel helpen. Dat wordt vast een top dag.

Dan ga ik nu nog even genieten van de zon. Wandelschoenen aan, dikke jas aan, hond aan de lijn en lekker naar buiten. Met de neus omhoog en de ogen even dicht....Wat een genot.

Liefs, Karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten